Jobba Hos oss

Vi söker nu både legitimerad veterinär, legitimerad djursjukskötare och/eller djurvårdare

 

Vi söker dig som vill vara en del av vårt fantastiska team och vill bidra till den fortsatta utvecklingen och stämningen på kliniken. Du är flexibel och självgående och bidrar till hög vårdkvalitet genom din ambition och kunskap. Du är serviceinriktad och uppskattar möten med djurägare och deras djur. Vi kan erbjuda bra kollegor som hjälps åt och kompetensutveckling utifrån egna intresseområden och klinikens behov. Tillsammans skapar vi en verksamhet som ger ett mervärde och med målet att det ska kännas meningsfullt att gå till jobbet och där man trivs och mår bra och kan påverka sitt arbete.

Frey veterinärklinik är en fristående specialistklinik i Norrköping. Vi är remissinstans med specialistkunskap inom hudsjukdomar, laserkirurgi, medicinska utredningar och rehabilitering. Vi har nya, fräscha och rymliga lokaler och är välutrustade med operationssalar med gasnarkos och inriktning på kirurgi med koldioxidlaser och videootoskopering samt har ett tandrum med dentalröntgen. Det finns ett fullutrustat IDEXX-labb, ultraljud för buk och hjärtdiagnostik samt ny digitalröntgen. Vi har en rehabmottagning med WTM och medicinsk laser.

Vi är en dagöppen klinik men med kvällsöppet en kväll i veckan. Helger och röda dagar är kliniken stängd. Tjänsterna är heltidsanställningar men även deltidsanställning kan diskuteras. Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten kontakta klinikchef Rebecka Frey på tele: 011–366 111 eller mejla din ansökan till; 

rebecka@freyvet.se