Remisser

Frey Veterinärklinik sätter stort värde på det goda samarbetet vi har med våra kollegor runt om i landet och vi är stolta över att kunna erbjuda en rad specialiserade behandlingar och utredningar.

Remiss skickas till oss på remiss@freyvet.se

Glöm inte GDPR (lagen om personuppgifter), dvs att få godkänt av djurägaren att ni skickar journalerna.

För djurägare; “egenremiss” eller så kallad “second opinion” kan skickas till oss, se nedan;

"Egen" remiss

Vi har ett remissformulär för djurägare som vill skicka en “egen remiss” eller second opinion för att säkerställa att vi får alla nödvändiga uppgifter.

Remisser

Du kan remittera som kollega eller om du som djurägare vill göra en “egen remiss” eller be om en second opinion.

Vill du remittera en patient till oss kan du skicka ett mail till remiss@freyvet.se och skriva vad remissen gäller och bifoga journalkopior, provsvar och eventuella bilder. Vi kontaktar djurägaren för bokning.

Du kan även använda formuläret här bredvid för att vara säker på att alla uppgifter kommer med.

Vill du som djurägare komma till oss för fortsatt utredning och varit hos flera veterinärer innan kan du skicka en "egen remiss".

Skicka ett mail till kliniken@freyvet.se om vad remissen gäller och bifoga journalkopior, provsvar och eventuella bilder

Meningen med att ta del av andra veterinärers journaler är att slippa ta om prover och bättre kunna sätta sig in i fallet.

Du kan även be veterinären du varit hos skicka journalerna direkt till oss men då måste det framgå varför journalen skickas och gärna att djurets och ditt namn står i ämnesraden.

Remiss för laserkirurgi skickas på remiss@freyvet.se

Ett första besök bokas för bedömning av fallet och om det är ett fall för laserkirurgi och därefter bokas operationen in.

Laserkirurgi av tassar kräver eftervård med bandagering och sårkontroll  av tassarna som vanligen görs hos remittenten. Vi skickar gärna eftervårdsråd och mer omfattande info till er om ni vill.