Medarbetare

Våra medarbetare

På Frey Veterinärklinik jobbar veterinär och sköterskor i team vilket innebär att vi tillsammans tar ansvar och hjälper till i vården av ditt djur.

Rebecka Frey

Verksamhetschef & Legitimerad Veterinär

Rebecka har Specialistkompetens  i Hundens och Kattens sjukdomar och är Hudspecialist (steg 2 specialist i  dermatologi). Rebecka är klinikchef och är grundare av kliniken.

Karin Stafström

Legitimerad Djursjukskötare

Karin är legitimerad djursjukskötare med extra ansvar för den dagliga driften av kliniken. Hennes specialintresse är dermatologi (hudsjukdomar). 

 

Lizette Melin

Djurvårdare

Lizette är djurvårdare med ett extra ansvar för receptionen, labbet och sterilen. 

 

Camilla Tärning

Legitimerad Veterinär

Camilla är specialist i Hundens och Kattens sjukdomar. Hennes specialområden är medicinska utredningar och ultraljudsundersökningar.

Matilda Wallman

Legitimerad Djursjukskötare, CCRP

Matilda är legitimerad djursjukskötare med extra kompetens inom rehabilitering på djur (Certified Canine Rehabilitation Practitioner). Matilda har extra ansvar för narkos och operation.

Matilda Nordenberg

Djurvårdare Nivå 3

Matilda är djurvårdare nivå 3 vilket innebär en tilläggsutbildning inom anestesi. Matilda har extra ansvar för röntgen på kliniken.

 

Rebecka Frey

Verksamhetschef & Leg. Veterinär

Rebecka har Specialistkompetens i Hundens och Kattens sjukdomar och är Hudspecialist (steg 2 specialist i dermatologi).

Karin Stafström

Leg. Djurskötare

Karin är legitimerad djursjukskötare och har jobbat i djursjukvården sen 1994. Hennes specialintresse är dermatologi (hudsjukdomar).

Lizette Melin

Djurvårdare

Lizette är djurvårdare med extra ansvar för labbet och sterilen.

Camilla Tärning

Legitimerad Veterinär

Camilla går utbildning för att bli smådjursspecialist. Hennes specialområden är medicinska utredningar samt ultraljudsundersökningar.

Matilda Wallman

Legitimerad Djursjukskötare

Matilda är legitimerad djursjukskötare med extra kompetens inom rehabilitering (Certified Canine Rehabilitation Practitioner).

Matilda Nordenberg

Djurvårdare Nivå 3

Matilda är djurvårdare nivå 3 vilket innebär en tilläggsutbildning inom anestesi. Matilda har extra ansvar för röntgen på kliniken.

 

Vår resa och vision

Jag startade Frey veterinärklinik med visionen om att erbjuda högkvalitativ vård med personligt bemötande för dig och ditt djur. Efter mer än 30 års erfarenhet i branschen har jag som mål att skapa en klinik med specialistvård i ett mindre och mer nära format.

Det är meningsfullt att få hjälpa ditt djur till bättre livskvalitet och mindre lidande trots olika kroniska sjukdomar. Att jag utför laserkirurgi för hundar med vissa typer av tassproblem kom just från den frustration det var att se hundar lida och knappt kunna gå och inte kunna erbjuda någon behandling. Att utbilda mig och kunna utföra laserkirurgi blev ett stort och viktigt mål och har lett till att jag blev pionjär i Sverige med koldioxidlaser med remisser från hela landet. Istället för frustration möts vi nu av tacksamhet för alla de vi kan hjälpa.

Ambitionen är just att kliniken ska ligga i fronten och kunna erbjuda den senaste vetenskapen och medicinska utrustningen för olika typer av sjukdomar på djur. 

Det är en viktig drivkraft att vi finns för dig och ditt djur när det behövs. Genom åren och i alla de möten med djur och djurägarna bygger man relationer. Att ni i slutändan känner att vi bryr oss om djurens bästa är det som räknas. Vi gör denna resa tillsammans med er!

 

Rebecka Frey
Laseroperation Hund